Ο Ένοχος της ουρικής αρθρίτιδας – Ουρικό Οξύ

Το ουρικό οξύ έχει συσχετιστεί με την ουρική αρθρίτιδα. Αυτό αποτελεί κρυστάλλων ουρικού οξέος και πέτρες που συσσωρεύονται στα κενά των αρθρώσεων. Η τριβή επίδραση από την τριβή με την κίνηση στους ιστούς της άρθρωσης προκαλεί η επίθεση της ουρικής αρθρίτιδας * αρθρίτιδα αρέσει ο πόνος. Στον έλεγχο των επιθέσεων της ουρικής αρθρίτιδας, ουρικό οξύ πρέπει να είναι, πρώτον, προτεραιότητα.

Το ουρικό οξύ είναι μια μορφή απόβλητα από την κατανομή της πουρίνης.

Είναι παρούσα στο αίμα κανονικά στις 6-7mg/dL. Σημαντική αύξηση σε αυτή την τιμή θα δείχνουν υπερουριχαιμία. Υπερουριχαιμία μπορεί να οδηγήσει σε δύο επιπλοκές: πρώτη είναι η ανάπτυξη της ουρικής αρθρίτιδας και η δεύτερη είναι ο σχηματισμός των λίθων των νεφρών. Σε καμία από τις δύο, αυτών των επιπλοκών, θα πρέπει να αποφεύγονται και αυτό είναι μέσω του ελέγχου των επιπέδων του ουρικού οξέος από το σώμα.

Τα επίπεδα του ουρικού οξέος στο σώμα μπορεί να καθοριστεί σε δύο είδη εργαστηριακή δοκιμή: χημεία του αίματος και ανάλυση ούρων. Αυξημένα ποσό των ούρων θα δείχνουν ευαισθησία στη διαμόρφωση πέτρες στα νεφρά, ενώ αυξημένα μετράει στο αίμα υποδεικνύουν πιθανή ουρική αρθρίτιδα. Σε ό, τι αφορά τη σωστή διατροφή και τον τρόπο ζωής, τα ακόλουθα είναι τα κύρια αίτια της υπερουριχαιμίας:

Πουρίνης πλούσια τρόφιμα πρέπει να αποφεύγονται, ειδικά αν κάποιος έχει οικογενειακό ιστορικό της διαταραχής πουρίνης pyramidine μεταβολισμό. Παραδείγματα της πουρίνης πλούσια σε τρόφιμα κρέατος, όπως το βόειο κρέας, τα πουλερικά, το χοιρινό κρέας, τα θαλασσινά, το κουνουπίδι, τα σπαράγγια, τα μανιτάρια, το σπανάκι, τα πράσινα μπιζέλια, φασόλια και σιτάρι. Υψηλά ποσά είναι σχετικά βρέθηκαν στο ζώο εσωτερικά όργανα όπως τα νεφρά, τον εγκέφαλο και το ήπαρ.

Αναψυκτικά και σόδες μπορεί επίσης να προκαλέσει υπερουριχαιμία να κατηγορείς και συγκεκριμένα για την περιεκτικότητα σε φρουκτόζη.

Η παχυσαρκία, η υπέρταση, η πρόσληψη αλκοόλ και διαταραχές των νεφρών επιδεινώνει την ουρική αρθρίτιδα.

Ορισμένα φάρμακα, όπως τα διουρητικά που χρησιμοποιούνται στη θεραπεία της υπέρτασης, οίδημα και αυξημένη ενδοκρανιακή πίεση συχνά προκαλεί υπερουριχαιμία. Ο λόγος για αυτό είναι το σώμα των αποβλήτων τα υγρά είναι γρήγορα αποβάλλεται μέχρι το σημείο που κάποια προϊόντα αποβλήτων αριστερά στην κυκλοφορία του αίματος.

Τέλος, το ισχυρότερο αιτία της υπερουριχαιμίας είναι η γενετική προδιάθεση. Ουρική αρθρίτιδα, καθώς και υπερουριχαιμία είναι συχνά κληρονομική.

Η σωστή διατροφή και ο τρόπος ζωής είναι το κλειδί στην αντιμετώπιση της υπερουριχαιμίας. Χαμηλή πουρίνης διατροφή ενθαρρύνεται και αυτό περιλαμβάνει την ανάληψη από άπαχο κρέας, τα αυγά και tofu σε αντικατάσταση των κρεάτων. Αναψυκτικό, σόδα και τα ποτά θα πρέπει να αποφεύγεται. Σιρόπι καλαμποκιού υψηλής φρουκτόζης θα πρέπει επίσης να παραλειφθεί * χρήση άλλων μέσων γλυκαντική ουσία. Η κατανάλωση αλκοόλ θα πρέπει να είναι με μέτρο, αν δεν μπορεί κανείς να αντισταθεί ιδιαίτερα κατά τις περιπτώσεις. Ξεχάστε όλα αυτά τα κρέατα οργάνων και εκχυλίσματα κρέατος * η πουρίνη είναι υψηλότερη σε αυτά τα είδη των τροφίμων. Επίσης, πάντα να επιλέξετε τα σωστά τρόφιμα και το σωστό ποτό. Όσον αφορά το τι θα πρέπει το ποτό, το νερό δεν είναι αρκετό * πρέπει να είναι αλκαλικό.

Το αλκαλικό νερό βοηθά στη ρύθμιση του pH ισορροπίας στο σώμα. Σε περιπτώσεις που τα επίπεδα ουρικού οξέος είναι υψηλή, το αίμα γίνεται όξινο. Για να το εξουδετερώσει, η οξύτητα πρέπει να είναι σε συνδυασμό με την αλκαλικότητα και το αλκαλικό νερό θα επιτευχθεί αυτό το έργο. Τα ιόντα στο αλκαλικό νερό είναι ευεργετικά στην κυκλοφορία του όγκου του, καθώς διεισδύει εύκολα στα κύτταρα. Με την τακτική κατανάλωση, ουρική αρθρίτιδα επιθέσεις δεν θα μπορεί να κατασκευάζει το αλκαλικό νερό ευεργετική απάντηση ουρική αρθρίτιδα πάσχοντες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *